Ingrediënten
EI*, frambozenvulling* 17% (rietsuiker*, glucosesiroop* (maïs), frambozenpuree* 21%, frambozen sapconcentraat* 5%, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: citroenzuur, natuurlijk aroma*, water), rijstemeel*, gehydrogeneerde palmolie*, rijstsiroop*, blonde rietsuiker*, aardappelzetmeel*, glucosesiroop* (maïs), emulgator: lecithine uit zonnebloem, bakpoeders: natriumbicarbonaat en calciumfosfaat, verdikkingsmiddel: guargom*, zout, natuurlijk aroma. * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
461 kcal (1935 kJ)
Vet
20.1 gram
Vet verzadigd
9.1 gram
Koolhydraten
65.3 gram
Suikers
38.8 gram
Eiwit
4.4 gram
Zout
0.69 gram
Beschrijving
Deze mini-muffins met frambozenvulling van Les recettes de Celiane zijn heerlijk van smaak en gegarandeerd gluten- en lactosevrij. De cakejes zijn op basis van rijstmeel en gevuld met een puree van frambozen. Handig per stuk verpakt, dus praktisch voor onderweg. Heerlijk glutenvrij genieten!
Keurmerk
EU-BIO
Glutenvrij
Les Recettes de Céliane 200 gram