Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Lupinevrij
Ingrediënten
36% gekookte rijst* (water, rijst*), sperziebonen*, 15% rundvlees*, kokosnootextract*, water, kokosnootwater*, ui*, suiker*, sambal oelek* (rode peper*, zout, voedingszuur: Citroenzuur, water), zonnebloemolie*, amandelpasta* (amandel*, zout), paprikapoeder*, paprika*, gebufferd azijnpoeder (conserverend ingrediënt)*, gember*, kurkuma*, citroengras*, bouillonpoeder* (maiszetmeel*, ui*, wortel*, zonnebloemolie*, gemengde kruiden en specerijen*), zout, laos*, witte peper*, knoflook*, limoenblad*, laurierblad*. * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
147 kcal (619 kJ)
Vet
5.6 gram
Vet verzadigd
2.9 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd
1.9 gram
Vet meervoudig onverzadigd
0.4 gram
Koolhydraten
17.4 gram
Suikers
4.5 gram
Voedingsvezel
0.9 gram
Eiwit
6.7 gram
Zout
0.63 gram
Beschrijving
Een pittige Indonesische rendang, gemaakt met gestoofd rundvlees en sambal goreng boontjes. Heerlijk in combinatie met de nasi kuning. De maaltijden hebben een houdbaarheid van maximaal 4 dagen.
Keurmerk
EU-BIO
Biologisch