Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Veganistisch
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
Water, quinoa*, kokosmelk*, doperwten*, paprika*, rode ui*, tomaat*, bosui*, zonnebloemolie*, koriander*, mango*, appelazijn*, suiker*, appel*, witte ui*, knoflookpuree* (knoflook, water, azijn, zout), witte wijn* (SULFIET) (bevat SULFIET), currypoeder* (koriander, kurkuma, zwarte peper, komijn, fenegriek, kardemom, spaanse peper, paprika), gemberpuree* (gember, water, voedingszuur: melkzuur, citroenzuur), limoensap*, groentebouillon* (steenzout, maiszetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen, kruiden), zout, komijnzaad gemalen*, peper*, rode pepers* (rode chilipeper, zout, water, zonnebloemolie, stabilisator: guarpitmeel, stabilisator: xantaamgom, voedingszuur: melkzuur, citroenzuur), kurkuma*, chillies*, koriander*, kardemom*, kaneelstokje*, kardemom*, zoete aardappel* (<1%).. *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
133 kcal (558 kJ)
Vet
6 gram
Vet verzadigd
2.2 gram
Koolhydraten
15.2 gram
Suikers
3.3 gram
Voedingsvezel
1.9 gram
Eiwit
3.3 gram
Zout
0.232 gram
Beschrijving
In de Keuken van Maass maken ze heerlijk versbereide maaltijden. Ze gebruiken enkel de allerbeste verse ingrediënten, seizoensgebonden en het liefst uit de buurt. Puur en eerlijk, met hart en ziel gekookt. Deze masala is een zachte kokoscurry van zoete aardappel met geroosterde paprika en rode quinoa.
Keurmerk
EU-BIO
Biologisch