Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
Basmatirijst*, water, kokosmelk* (kokosnootextract, water), sperziebonen*, PULLED SEITAN (TARWE)*, witte ui*, zonnebloemolie*, kokosrasp*, kokosolie*, zout, sambal*(rode peper, water, rietsuiker, zout, Xanthaangom), knoflook*, PINDA* (PINDA. NOTEN), kokos*, KEMIRINOTEN* (NOTEN), suiker*, citroengraspuree* (citroengras, water, zonnebloemolie, zout, stabilisatoren: guarpitmeel, xanthaamgom, stabilisator: natriumsulfaat, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat), gemberpuree* (gember, water, voedingszuur: melkzuur, citroenzuur), kurkuma,* laurier*, koriander*, gemberpoeder*, chillies*.. *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
167 kcal (693 kJ)
Vet
11.4 gram
Vet verzadigd
4.9 gram
Koolhydraten
12 gram
Suikers
1.7 gram
Voedingsvezel
1.7 gram
Eiwit
3.4 gram
Zout
0.911 gram
Beschrijving
In de Keuken van Maass maken ze heerlijk versbereide maaltijden. Ze gebruiken enkel de allerbeste verse ingrediënten, seizoensgebonden en het liefst uit de buurt. Puur en eerlijk, met hart en ziel gekookt. Deze rendang is gemaakt met haricot verts, basmatirijst en aromatische citroengraspuree.
Keurmerk
EU-BIO
Biologisch