Couscous wordt gemaakt van harde tarwe die wordt gemalen en vochtig gemaakt, waarna er kleine bolletjes van worden gemaakt. Deze worden met stoom voorgekookt en daarna gedroogd. Van oorsprong komt couscous uit de Noord-Afrikaanse keuken. Het heeft een neutrale smaak. De verpakking is 100% recyclebaar; etiketten mogen bij papier en de zak mag bij plastic afval.
Ingrediënten
couscous* (TARWE).
* van biologische herkomst
Voedingswaarden
Energie:1501KJ / 354Kcal
Koolhydraten:69,7g
Suikers:2,3g
Eiwit:11,0g
Zout:0,0g
Verzadigd vet:0,2g
Onverzadigd vet:1,4g
Eigenschappen
Kwaliteit:bio
Land van herkomst:NL
Allergenen
Gluten:Ja
Schaaldieren:Nee
Ei:Nee
Vis:Nee
Pinda:Nee
Soja:Mogelijk
Melk:Nee
Noten:Mogelijk
Selderij:Nee
Mosterd:Nee
Sesam:Mogelijk
Sulfiet:Nee
Lupine:Nee
Weekdieren:Ne