Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Veganistisch
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
Uien*,sambal oelek* (cayenne pepers*,zout,azijn*,maiszetmeel*), ketjap manis* (water, SOJAbonen*, suiker*, melasse*, zeezout, specerijen*), zonnebloemolie, azijn*, maismoutsiroop*, gemberpoeder*, AMANDELPASTA*, kruiden*, specerijen*, * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
102 kcal (426 kJ)
Vet
3 gram
Vet verzadigd
0 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd
0 gram
Vet meervoudig onverzadigd
0 gram
Koolhydraten
17 gram
Suikers
10 gram
Voedingsvezel
10 gram
Eiwit
3 gram
Zout
0 gram
Beschrijving
Deze sambal badjak van Yakso is een kruidige variant op de Indonesische sambal. De pasta is extra kruidig doordat er ui, knoflook en diverse kruiden aan toegevoegd zijn. Door de specifieke smaak is sambal badjak heerlijk in stoofgerechten en sauzen. Natuurlijk is het ook een onmisbare smaakmaker in Oosterse gerechten!
Keurmerk
EU-BIO