Tamari is een krachtige Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen en koji (een unieke Japanse schimmel). Het heeft een iets sterkere smaak dan shoyu.
Ingrediënten
water
(on)geroosterde SOJABONEN*
zeezout
gezouten shochu* (water
rijst*
zout
koji (aspergillus oryzae)) en koji (aspergillus oryzae).
* van biologische herkomst
Voedingswaarden
Energie:315KJ / 74Kcal
Koolhydraten:4,9g
Suikers:3,4g
Eiwit:9,8g
Zout:14,5g
Verzadigd vet:0,0g
Onverzadigd vet:0,2g
Eigenschappen
Kwaliteit:bio
Land van herkomst:NL
Allergenen
Gluten:Mogelijk
Schaaldieren:Nee
Ei:Nee
Vis:Nee
Pinda:Nee
Soja:Ja
Melk:Nee
Noten:Mogelijk
Selderij:Nee
Mosterd:Nee
Sesam:Mogelijk
Sulfiet:Nee
Lupine:Nee
Weekdieren:Nee