Ingrediënten
MAISzetmeel*, Kaliumtartraat, Natriumbicarbonaat, * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
233 kcal (1004 kJ)
Vet
0 gram
Vet verzadigd
0 gram
Koolhydraten
44 gram
Suikers
0 gram
Eiwit
0 gram
Zout
17.51 gram
Beschrijving
Maak de lekkerste, luchtige baksels met dit natuurlijke wijnsteenbakpoeder. De kaliumtartraten, beter bekend als wijnsteen, in combinatie met natriumcarbonaten vormen een uitstekend rijsmiddel dat luchtige baksels als resultaat geeft. Met wijnsteenbakpoeder kun je bijvoorbeeld ook zelfrijzend bakmeel maken. Meng hiervoor 21 gram wijnsteenbakpoeder met 500 gram bloem en gebruik dit zoals in het recept beschreven staat. Het geeft meer volume en maakt heerlijk luchtig! Bewaaradvies: koel, droog en goed afgesloten bewaren.
Keurmerk
EKO
Wijnsteen bakpoeder