Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Veganistisch
Pinda- en notenvrij
Tarwe en glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
KORIANDER* gemalen, * = Biologisch
Beschrijving
Ketoembar in de Indonesische benaming van gemalen korianderzaad. Het heeft een zachte, zoetige smaak en wordt met name in de Indonesische keuken gebruikt, vaak samen met djinten. Ook in andere Aziatische landen, zoals India en Thailand wordt koriander veel gebruikt. Met het zelf telen, drogen en verwerken van kruiden neemt Het Blauwe Huis een unieke positie in. De kruiden staan bekend om hun goede, intense en krachtige smaak en geur. Ze werken volgens de biologische of biodynamische landbouwprincipes, waardoor je gegarandeerd verantwoord kan genieten!
Keurmerk
EU-BIO
Koriander gemalen