Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Sojavrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Sulfietvrij
Ingrediënten
Yoghurt basissaus* (zonnebloemolie*, 17% YOGHURT* (MELK), Dijon MOSTERD* [MOSTERDzaad*, azijn*, water, zeezout], EIgeel* [gepasteuriseerd EIgeel*, zout], rijstzetmeel*, natuurazijn*), 20% gerookte ZALM (VIS) (ZALM*, zout, suiker*, azijn*, rook), 15% gekookte ZALM* (VIS), 5% gekookte ALASKA POLLACK (VIS), citroensap*, maiszetmeel*, tomatenpuree*, paprikapoeder*, agavesiroop*, witte peper*. * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
330 kcal (1367 kJ)
Vet
29.4 gram
Vet verzadigd
4.5 gram
Koolhydraten
5 gram
Suikers
1.3 gram
Voedingsvezel
0.3 gram
Eiwit
11.1 gram
Zout
0.91 gram
Beschrijving
Lekker op een broodje of een toastje, misstaat zeker niet op de borrelplank. En wat deze salade extra bijzonder maakt... Waar andere salades vaak gemaakt worden op basis van mayonaise, is voor deze salade gekozen voor een basis van yoghurt. Een lichtere variant die niet onderdoet aan 'reguliere' salades, met een frisse twist. Op zoek naar meer vulling voor de borrelplank? Bekijk dan de andere producten van Marqt. Speciaal voor een tapasmoment, de borrelplank of de antpasti is deze lijn ontwikkeld. Waarin pure ingrediënten de ster zijn.
Keurmerk
EU-BIO