Ingrediënten
49% rundvlees*, 49% varkensvlees*, water, azijn (geneutraliseerd)*, antioxidant (natriumascorbaat). *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
195 kcal (817 kJ)
Vet
10.4 gram
Vet verzadigd
3.5 gram
Koolhydraten
2.2 gram
Suikers
0.5 gram
Voedingsvezel
0.2 gram
Eiwit
22.9 gram
Zout
0.8 gram
Beschrijving
Verhit een vloeibaar bak- en braadproduct in een koekenpan op matig hoog vuur. Wanneer de vetstof begint te kleuren het gehakt toevoegen en 6-8 minuten rulbakken. Gehakt door en door verhitten en op smaak brengen naar keuze.
Keurmerk
EU-BIO
Ingrediënten
VARKENSvlees* 50.0%, RUNDvlees* 50.0%, gebufferd azijn* , natuurlijk aroma Natriumascorbaat. *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
238 kcal (993 kJ)
Vet
20 gram
Vet verzadigd
7.4 gram
Koolhydraten
0.2 gram
Suikers
0.1 gram
Eiwit
18.4 gram
Zout
0.1 gram
Beschrijving
Half-om-half gehakt is gemaakt van rund- en varkensvlees. Doordat varkensvlees van nature wat vetter is, blijven de half-om-half gehaktballen lekker sappig van binnen. Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 7 graden Celsius in een gesloten verpakking. Bereidingstip: Het gehakt kruiden en mengen met ei en paneermeel. Kneed er ballen van en bak ze rondom bruin. Blus af met vocht en laat ze daarna 25 minuten sudderen. Het gehakt kan ook rul gebakken worden.
Keurmerk
EKO
Half om half gehakt