Ingrediënten
98% RUNDvlees*, water, azijn (geneutraliseerd)*, antioxidant (natriumascorbaat) * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
272 kcal (1135 kJ)
Vet
18.2 gram
Vet verzadigd
6.1 gram
Koolhydraten
2.1 gram
Suikers
0.4 gram
Voedingsvezel
0.2 gram
Eiwit
24.7 gram
Zout
1.2 gram
Beschrijving
Verhit een vloeibaar bak- en braadproduct in een koekenpan op matig hoog vuur. Wanneer de vetstof begint te kleuren het gehakt toevoegen en 6-8 minuten rulbakken. Gehakt door en door verhitten en op smaak brengen naar keuze.
Keurmerk
EU-BIO
Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Pinda- en notenvrij
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
RUNDvlees* 98.8%,gebufferd azijn*, natuurlijk aroma, antioxidant Natriumascorbaat. *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
226 kcal (939 kJ)
Vet
20 gram
Vet verzadigd
7 gram
Koolhydraten
0.3 gram
Suikers
0.2 gram
Eiwit
18.9 gram
Zout
0.3 gram
Beschrijving
Heerlijk biologisch rundergehakt van Hollandse runderen. Maak er lekkere ballen, burgers of schotels van. Bewaartip: Koel bewaren bij maximaal 7 graden Celsius in een gesloten verpakking. Bereidingstip: Het gehakt kruiden en mengen met ei en paneermeel. Kneed er ballen van en bak ze rondom bruin. Blus af met vocht en laat ze daarna 25 minuten sudderen. Het gehakt kan ook rul gebakken worden.
Keurmerk
EKO
Rundergehakt