Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
Varkensvlees*. *=Biologisch
Voedingswaarden
Energie
320 kcal (1325 kJ)
Vet
28.2 gram
Vet verzadigd
10.7 gram
Eiwit
16.5 gram
Zout
0.2 gram
Beschrijving
Verhit een vloeibaar bak- en braadproduct in een koekenpan op hoog vuur. Vlees kruiden naar smaak. Wanneer de vetstof begint te kleuren de speklap toevoegen en op hoog vuur in 6-8 min. per kant om en om knapperig en gaar bakken. Uit de pan enkele min. laten rusten voor aansnijden.
Keurmerk
EU-BIO