Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Veganistisch
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
SOJAbonen*, Water, Natuurlijk aroma, Stremsel (calciumsulfaat. calciumchloride), Zout, Voedingszuur (MELKzuur), * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
168 kcal (702 kJ)
Vet
9.8 gram
Vet verzadigd
1.5 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd
1.9 gram
Vet meervoudig onverzadigd
6.4 gram
Koolhydraten
1 gram
Suikers
0.5 gram
Voedingsvezel
1.2 gram
Eiwit
18.4 gram
Zout
1.5 gram
Beschrijving
Het productieproces van tofu, wat de basis legt voor dit gehakt, lijkt op dat van kaas. En dus kunnen wij Nederlanders ook tofu maken! In 1963 was ProLaTerre daarin pionier. De enorme kennis die zij in al die jaren opdeden vind je terug in hun tofu-assortiment. Ze verwerken de soja in de eigen Limburgse keuken, dus mogelijk is de van oorsprong Japanse tofu straks gewoon een Nederlands product. Dat is pas een blije boodschap! Lees er meer over op www.ekoplaza.nl/blijeboodschap | Dit vegan gehakt van ProLaTerre is een volwaardige vleesvervanger vanwege de hoeveelheid eiwit. Je kunt er eindeloos mee variëren! Zo is het een fijne toevoeging aan je ovenschotel, pasta of bijvoorbeeld moussaka. Maar wat dacht je van gehakt als beleg voor je pizza? Het bevat zelfs 8 essentiële aminozuren en is een bron van calcium, ijzer, zink, foliumzuur en vitamine A en B.
Keurmerk
EU
Vegan
Vegan Gehakt