Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
KOEMELK * (microfilter), steenzout, dierlijk stremsel, MELKzuurculturen, culturen van witte nobele schimmels * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
267 kcal (1109 kJ)
Vet
21 gram
Vet verzadigd
16 gram
Koolhydraten
0 gram
Suikers
0 gram
Eiwit
19 gram
Zout
1.5 gram
Beschrijving
Genoemd naar het plaatsje Camembert waar Marie Harel, volgens de legende, van een priester het recept kreeg om deze kaas te maken. Het is naast de brie de bekendste witschimmel die ongepasteuriseerd geproduceerd wordt. De Vallée Verte Camembert is van gepasteuriseerde melk, mild van smaak met een vleugje champignon.
Keurmerk
EU-BIO