Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Pinda- en notenvrij
Glutenvrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
WEI (69.54%)*, MELK (30%)*, zout (0.3%)*, acidifier: MELKzuur (0.16%)*. * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
186 kcal (772 kJ)
Vet
13.5 gram
Vet verzadigd
9 gram
Koolhydraten
4 gram
Suikers
4 gram
Voedingsvezel
0 gram
Eiwit
12 gram
Zout
0.5 gram
Beschrijving
Ricotta is een sneeuwwitte, zachte en frisse kaas met een korrelige structuur. De smaak is mild en zacht zoet. Hij wordt vooral gebruikt in salades en pastagerechten. Ricotta betekent opnieuw gekookt. Dit verwijst naar de productiemethode. Ricotta wordt namelijk gemaakt van de wei die overblijft na de productie van kaas.
Keurmerk
EU-BIO
Vegetarisch